Гостиная. Дубль раз, два, три (вроде не ошиблась)
|
|
Перламутровая | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:51 | Сообщение # 9196 |
Участник Советов. Переводчик, валяльщик дурака
| Quote (Рыжеус) Перламутровая, *думает, простить или нет* Ладно уж, прощаю.. *облегченно вздыхает* Я все сделаю позже. В лучшем виде. И факсом еще...
Как же я люблю тебя, Остров! Ты самое теплое и родное место.
|
|
|
|
Дух_Моря | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:52 | Сообщение # 9197 |
без 5 минут Сотона ОС
| Страница 654 из 654 УРЯ!
Forever to the brave men When times were hard and wild You are the new messiah Born a wolf of human kind ©Powerwolf - Son of a wolf
а это пусть останется в качестве истории >_> Звезда моя - струнный ветер, Струна над водою сонной, Струна сгоревших столетий, Струна последнего стона. Канцлер Ги
|
|
|
|
Яролика | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:52 | Сообщение # 9198 |
Шерлокоман ОС
| Перламутровая, мама ругается Спасибо Мутрик Ты настоящий друг
Аватар[с]Искорка. Спасибо большое, солнц ^^ Oh, I may be on the side of the angels, but don't think for one second, that I am one of them.[с]Sherlock Holmes.
|
|
|
|
Солнцегривка | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:52 | Сообщение # 9199 |
Переводчик, фотошопер, Повелитель Молний.
| Quote (Uzuki) Апокалиптику Боже, как ты это выговариваешь? Это название песни или группы? оО"
меня тут больше нет, наверное) если вдруг понадоблюсь - стучитесь на почту - shiningstream@mail.ru и да, Остров всегда в моем сердце.)
|
|
|
|
Uzuki | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:53 | Сообщение # 9200 |
| Quote (Рыжеус) Uzuki, для меня все песни дурацкие Держал бы лучше свои мнения при себе! Я очень быстро завожусь!
|
|
|
|
Росинка | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:54 | Сообщение # 9201 |
Alice Cubbins
| Uzuki, ДАВАЙ ВМЕСТЕ РЫЖЕУСА ПОРВЁМ!!!!!!!!!!!!!*БЕРЁТ ЭЛЕКТРО-ГИТАРУ* *СО ВСЕХ СИЛ ДОЛБЫЧЕТ ПО СТРУНАМ,ИЗОБРАЖАЯ ЛЭЙСИ МОССЛИ* Beautified diversity Functioning as one body Every part encouraged by the other No one independent of another You're irreplaceable, indispensable You're incredible You're incredible (Chorus) Beautiful bride Body of Christ One flesh abiding Strong and unifying Fighting ends in forgiveness Unite and fight all division Beautiful bride Strengthen your arms now Train your fingers for battle Urgency's here now Train your fingers for battle Fighting this violence With your feet wrapped in peace Sad tears and silence Now screams of joy Victory (Chorus) Beautiful bride Body of Christ One flesh abiding Strong and unifying Fighting ends in forgiveness Unite and fight all division Beautiful bride Beautiful bride Body of Christ One flesh abiding Strong and unifying We're not gonna fall and forget How far You went to pick us up If one part's hurt the whole body's sick If one part mourns we all mourn with Him Rejoice, we'll sing with you Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah, Hallelujah (Chorus) Beautiful bride Body of Christ One flesh abiding Strong and unifying Fighting ends in forgiveness Unite and fight all division Beautiful bride Beautiful bride Body of Christ One flesh abiding Strong and unifying Fighting ends in forgiveness Unite and fight all division Beautiful bride Beautiful bride Body of Christ One flesh abiding Strong and unifying Fighting ends in forgiveness Unite and fight all division Beautiful bride
Lab | Zombieland | About me
Сообщение отредактировал Росинка - Понедельник, 28.06.2010, 13:54 |
|
|
|
Перламутровая | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:54 | Сообщение # 9202 |
| Луч, приходи. Без тебя какой Сотона?
|
|
|
|
Uzuki | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:54 | Сообщение # 9203 |
| Quote (Солнцегривка) Это название песни или группы? оО" Группы
|
|
|
|
Uzuki | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:54 | Сообщение # 9204 |
| Quote (Росинка) Uzuki, ДАВАЙ ВМЕСТЕ РЫЖЕУСА ПОРВЁМ!!!!!!!!!!!!!*БЕРЁТ ЭЛЕКТРО-ГИТАРУ* ДАВААААААААААААЙ!!!!!!!!!!!!!!! Oh! 2,3,4! Hopeless! My eyes are bleeding from the fear that's inside! You sealed your demise! When you snap out my spine! Don't try to stop me from avenging this world! The voice shall be heard! Waking the demon! Where to run to!? Walking in shadows! Watch the blood flow! There's not much longer so don't try and fight! Your body's weakening; walk to the light! The peoples hide so alone, so ashamed! I'm not coming back, there's nothing to gain Pushing theres just no limits to the boundaries you push I warned you but still you took Severing my mind There's no escape from this rage that I feel Nothing is real Waking the demon! Where to run to!? Walking in shadows! Watch the blood flow! There's not much longer so don't try and fight! Your body's weakening; walk to the light! The peoples hide so alone, so ashamed! I'm not coming back, there's nothing to gain Bleed for me! (Don't wake me from this slumber) Stay with me! (Possession taken over) Bleed for me! (Don't wake me from this slumber) Stay with me! (Possession taken over) Whoa! TREAD! Bleed for me! (Don't wake me from this slumber) Stay with me! (Possession taken over) Bleed for me! (Don't wake me from this slumber) Stay with me! (Possession taken over) WAKING THE DEMON!!!
|
|
|
|
Солнцегривка | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:55 | Сообщение # 9205 |
| Перламутровая Quote (Перламутровая) Напомни, что ты переводишь помимо Послания Ничего, вроде..оО Ну Мууутрь.. Я пока только одиннадцать страниц перевела...,
меня тут больше нет, наверное) если вдруг понадоблюсь - стучитесь на почту - shiningstream@mail.ru и да, Остров всегда в моем сердце.)
|
|
|
|
Росинка | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:57 | Сообщение # 9206 |
Alice Cubbins
|
|
|
|
|
Перламутровая | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 13:57 | Сообщение # 9207 |
| Quote (Солнцегривка) Ну Мууутрь.. Я пока только одиннадцать страниц перевела..., *смотрит в ясные глазки на аве* *сердце дрогнуло* Ну, хоть 1 глава будет?
|
|
|
|
Росинка | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 14:00 | Сообщение # 9208 |
Alice Cubbins
| Рыжеус, [flash=300,31,http://megalyrics.ru/ext/embed/s.swf?sid=334016]
|
|
|
|
Перламутровая | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 14:00 | Сообщение # 9209 |
| Quote (Рыжеус) Ладно, я пойду... хочу PHP подучить... Всего-то? Ну-ну... Заходи! Как подучишь...
|
|
|
|
Солнцегривка | Дата: Понедельник, 28.06.2010, 14:00 | Сообщение # 9210 |
| Quote (Перламутровая) Ну, хоть 1 глава будет Ну Мууутрь... Там 28 страниииц... Quote (Перламутровая) *смотрит в ясные глазки на аве* *сердце дрогнуло* *усиленно изображает кота из "Шрека"*
|
|
|
|